top of page

MM&I COACHING PROGRAMOK

FÉRFI. EGYENSÚLY. SIKER.

Apa & Férfi
Fejlődés:


MAN, MYSELF & I PROGRAM

Az elmúlt években a világ és vele együtt a családi szerepek is átalakultak. A férfiakkal szembeni elvárások mások lettek, és egyre inkább érezzük, hogy a hagyományos férfi szerepek és apa minták nem elegendőek a sikeres apasághoz.

 

Az "apa" és "férfias" kifejezések most már komplexebb, emocionálisabb jelentéssel is bírnak. Nem egyszerű egyensúlyozni egyszerre a porszívóval és a kalapáccsal a kezünkben úgy, hogy következetesek maradjunk és a társadalomtól kapott elvárásokkal is szembenézzünk.

Néha azonnali döntéseket hozó főnöknek, néha pedig következetes és hatékony mentornak kell lennünk új és néha láthatatlan, kiegészítő feladatokkal, empatikus hozzállással. A gyermekkor pedig rövid és folyamatosan változik, ami egy modern, és partnerét támogató, apaságát megélni akaró férfinak még több kihívást okoz.

 

A vágy, hogy jó apák legyünk, boldog és jól alkalmazkodó gyermekeket neveljünk úgy, hogy a társunk is érvényesüljön a számára fontos területeken, mindannyiunk számára fontos és közös.

Én, mint gyakorló coach, karrierváltó, főállású apa, akinek expat a felesége, küldetésemnek tekintem, hogy segítsek más férfiaknak is kihozni a maximumot az "új" férfiasságból, illetve az apaságból.

 

A saját tapasztalataimmal, coaching eszközökkel és a Man, Myself & I programommal támogatlak abban, hogy sikeres, boldog és önismerettel rendelkező felnőtté válj Te is és a gyerekeid is.

20240222_184726_0000.png

Vezető & Apa
Fejlődés:


'MASTER'
MAN, MYSELF & I PROGRAM

Egy empátiát, együttműködést és hiteles kapcsolódást igénylő világban kulcsfontosságú az együttérzésben és a megértésben gyökerező vezetési stílus ápolása. A vezetői szerep és a gondoskodó apaság kettős felelősségében való eligazodás egyedülálló kihívásokat hozhat. A kihívás pont abban rejlik, hogy mindkét területen kiemelkedően akarunk teljesíteni, ami gyakran kiégéshez, feszült kapcsolatokhoz és az alkalmatlanság érzéséhez vezet. Az időgazdálkodás és a megfelelő egyensúly megtalálása kritikussá válik mielőtt a személyes és szakmai szféra helyrehozhatatlan károkat szenved.

 

Menedzserként valószínűleg minden nap szembesülsz ezeknek a kihívásoknak a súlyával, amelyek hatással vannak a közérzetedre, a teljesítményedre és a családi dinamikára.

 

Én mint karrierváltó, ex nemzetközi menedzser, apa és védelmező társ, aki az egyensúlyokra és harmóniára világ életében törekedett, célom, hogy támogassalak ezen az úton. Arra specializálódtam ezzel a programmal, hogy a menedzsereket egy kiegyensúlyozó megközelítés felé tereljem. Olyan munkahelyi kultúrát mozdítsak elő, ahol az erő és az empátia harmonikusan megfér egymás mellett.

 

A 'Mastering Man, Myself & I' vezetői coaching program segít, hogy egyszerre legyél sikeres, kiegyensúlyozott vezető, gondoskodó apa, támogató partner, erős, önismerettel rendelkező és empatikus férfi.

20240222_184726_0000.png

"Abban a hamis kettőségben sem hiszek, ami azt mondja, hogy ahhoz, hogy otthon sikeress lehess, a munkahelyeden kevésbé sikeres kell legyél. Nem vagy-vagyról szól a dolog. Gondos tervezéssel mind a kettőt képes vagy megtenni. Sőt, az egyik helyen elért siker a másik helyen is sikert szül. Sosincs késő a családi újrakezdésre, ha a múltban nem is voltál kellő figyelemmel irántuk."

COVEY

dreamstime_xl_294620006.jpg

MM&I PROGRAM

7 alkalmas coaching folyamat, amelynek célja az új, empatikus, gondoskodó férfiasság tudatos megélése. Aminek köszönhetően növekszik az érzelmi intelligenciád, a döntéshozatali képességed javul, a munka és a magánélet egyensúlyba kerül, a családi kapcsolataid erősödnek. Vezetőként pedig megtapasztalhatod az alkalmazottaid nagyobb lojalitását és erősebb elköteleződését feléd, ami hozzájárul egy holisztikusabb és sikeresebb vezetési stílushoz.

Egyéni coaching folyamat NEKED, ha a következők fontosak számodra:

01

Fejlett apai készszégek

A program lehetőséget ad az apai készségek fejlesztéséhez, segítve a résztvevőket abban, hogy tudatosabbak és hatékonyabbak legyenek jelenlegi vagy jövőbeli szülői szerepükben.

03

Fejlettebb érzelmi intelligencia

A program az érzelmi intelligenciára összpontosíthat, lehetővé téve a férfiaknak, hogy kezeljék az összetett érzelmeket, asszertívan kommunikáljanak családtagjaikkal, és erős, pozitív kapcsolatokat építsenek.

05

Hatékonyabb időgazdálkodás

A program lehetőséget teremt az időgazdálkodási készségek fejlesztésére, segítve az apákat abban, hogy hatékonyabban egyensúlyozzanak a munka, személyes fejlődés és minőségi családi idő között.

02

Jobb munka-magánélet egyensúly

A férfiak gyakran szembesülnek azzal a kihívással, hogy egyensúlyt találjanak a munka és a családi felelősségeik között. A coaching program segít stratégiák kidolgozásában, hogy jobban integrálják a munka és magánéletüket, csökkentve ezzel a stresszt és javítva az általános jólétet.

04

Önismeret, személyes fejlődés

Az önreflexió és irányított gyakorlatok révén a férfiak elindulhatnak az önfejlesztés útján, ami személyes fejlődést, mélyebb megértést eredményez saját értékeikről és törekvéseikről.

06

Vezetői készségek fejlesztése

A program összekapcsolja a munkahelyi vezetés és az apaság közötti párhuzamokat, amelyek erősítik a coaching szemléletű vezetői tulajdonságokat a családi dinamikában is.

White Structure
370683990_211337911912169_5163129502894842414_n.jpg

7 alkalmas folyamat ára: 120.000 Ft, amelyből a 7. alkalom ingyen van.

* A Motivációs Térkép elemzés árát nem tartalmazza az ajánlat

** A mentoring alkalmak ára 12.000 Ft / alkalom

A COACHING FOLYAMAT MENETE:

  • Az első két alkalom egy előre meghatározott kérdések mentén történő beszélgetés, amelynek célja a feltárás, kapcsolódás, mélyülés

  • 3. alkalom: önismereti rész, Motivációs Térkép*, erősségek, gyengeségek

  • 4. alkalom: a részletes célkitűzés és akcióterv meghatározása

  • 5-6. alkalom: a cél eléréséhez szükséges coaching technikák használata (időgazdálkodás, asszertivitás, munka-magánélet)

  • +1 alkalom: összefoglalás, utókövetés

  • A Master Man, Myself & I program további mentoring alkalmakat tartalmaz megegyezés és téma szerint**

ÖSSZHANG. FÉRFI. EGYENSÚLY. SIKER.

bottom of page